در تبلیغات امروز در دنیای تجارت و رقابت شرکت در نمایشگاه ها و طراحی غرفه سازی نمایشگاهی ،اهمیت به سزایی در حوزه برند سازی دارد.امروزه اهمیت غرفه سازی و آرایش غرفه در تبلیغات برکسی پوشیده نیست .
بدین منظور پیشنهاد ما به شما طراحی غرفه سازی یکتا است
طراحی غرفه نمایشگاهی شما میبایست انعکاس دهنده هرآنچه از ارزش های شرکت شما باشد.آنچه که در هنگام شرکت در نمایشگاه ها، غرفه شما را در رقابت با دیگران متمایز میکند ،غرفه ای است که مردم درباره آن بحث میکنند،غرفه طراحی شده توسط یکتا میتواند میزبان خوبی برای مهمانان شما در نمایشگاه های داخلی در تهران و شهرستان و حتی نمایشگاه های بین المللی باشد.
نکات کلیدی در طراحی غرفه سازی نمایشگاهی
در طراحی غرفه نمایشگاهی پیش از شروع به ساخت به موارد زیر باید دقت لازم را داشت تا یک طراحی عالی از غرفه در ابتدا به تایید برسد و بعد وارد مرحله ساخت غرفه شود و البته در انتها نباید غرفه آرایی را از یاد برد.
۱ – طراحی غرفه نیازمند مهارت و تجربه است
طراحی غرفه نمایشگاهی و غرفه آرایی فراتر از پر کردن فضا های خالی غرفه با اشیای موجود در انبار شرکت یا تجهیزات اداری مثل میز وصندلی و ... موجود در شرکت است.طراحی اصولی غرفه نمایشگاهی این نیست که در آخرین لحظات شروع نمایشگاه چیزهایی را برای بردن به نمایشگاه و شکل دادن به غرفه آماده کنید. نتیجه کوتاهی در پرداختن به اصول طراحی غرفه نمایشگاهی پدید آمدن غرفه های سطح پایین است که منتهی به عدم بازخورد مناسب از غرفه نمایشگاه میشود.برخی افراد تصور میکنند غرفه سازی کاری ساده است و صرفا با چند المان میتوانند توجه ها را به غرفه خود جلب کنند . شاید برای کسی که با اصول زراحی غرفه آشنایی ندارد این طور هم بتوان نگاه کرد، اما حاصل این عمل به هیچ عنوان غرفه ای حرفه نیست پس بخاطر داشته باشید که طراحی غرفه نمایشگاهی خود را حتما به یک تیم بسیار قوی و حرفه ایی بسپارید
2 – ایده خلاقانه اصلی ترین نکته در طراحی غرفه نمایشگاهی است
ایده خلاقانه در حوزه طراحی غرفه به مطالعه بسیار در حوزه های طراحی داخلی و دکوراسیون نمایشگاهی نیاز دارد. طراحی غرفه نمایشگاه باید به گونه ای باشد که مخاطب و شرکت کنندگان در نمایشگاه را در غرفه نگه دارد و با افکار و احساسات بازیدیدکننده از یک سو و مفاهیم و ارزش های صاحب غرفه همخوانی داشته باشد.باید هدف از زراحی غرفه نمایشگاهی و حتی مهمتر از آن هدف از شرکت در نمایشگاه دقیقا مشخص شود که با برنامه ریزی دقیق به ساخت غرفه ای حرفه ای بینجامد.
3 – جزییات در طراحی غرفه نمایان باشند
مخاطب آنقدر به اشیا نزدیک میشود که تمام سهلانگاریها را میبیند، بنابراین طراح غرفه نمایشگاهی باید به گونهای طرح غرفه را انجام داده یاشد که بیننده غرفه عیبی در غرفه نتواند بیابد و البته اگر طرح هایی رو دیوراه ها اجرا میشود گویا و مشخص باشد
4 –نمونه کار ها باید ارزشمند و بهترین شکل ممکن باشند
برای نمایش محصولات حتما باید طوری زراحی غرفه انجام شود که محصولات کاملا در دید باشند و حتی میتوان از استیج ها و استنهد ها و پایه ها برای اینکار استفاده کرد و حتما محصولات با رنگ بندی مناسب و حتی بسته بندی های هم خوان با طرح غرفه انتخاب شود.
گاه کیفیت محصولات کارفرما بسیار پایینتر از حد انتظار است، در این حالتها بهتر است به شکل مودبانه از او خواسته شود که نمونههای بهتری را در اختیار بگذارد و اگر نمونه بهتری در دست ندارد، یا محصولش کیفیت پایین دارد باید او را از اجاره غرفه منصرف کرد. البته پلهای پشت سر را نباید خراب کرد!
5 – آرامش و سکون در طراحی غرفه
گاهی روشهای طراحی غرفه نمایشگاهی چنان آرامشی در مخاطب ایجاد میکند که چاره ای جز ایستادن در غرفه ندارد. نمایشگاهها اغلب مکانهایی شلوغ هستند که بیینده را عصبی میکنند. طراح بهتر است خود را جای بیننده قرار دهد.
6 –از طراحی غرفه نترسید
در طراحی غرفه نمایشگاهی ممکن است همواره مورد داوری و اظهار نظر دیگران که یا صاحب نظر هستند و از طراحی داخلی و معماری اطلاع دارند و یا مردم عادی هستند واقع شویم. در این صورت نباید ترسید و باید دانست که ما به عنوان طراح از آنها حرفه ایتریم. نباید به طرح خود تردید داشت و از داوری حرفهایها و معمولیها نگران بود و ناامید شد. ولی در عین حال از نطران دیگران چه صاحب نظر در زراحی و ساخت غرفه و چه افراد عادی استفاده نمایید
7 – برای اینکه حرفه ای تر شوید آموزش دهید
بهترین راه یاد گرفتن طراحی غرفه،آموزش طراحی غرفه نمایشگاهی است. شاید شما هم تجربه کرده اید؛ تلاشی که میکنید برای اینکه یک بازی را به کسی یاد دهید، شما را مجبور میکند که خود آن را فراگیر گیرید. برای حرفه ای شدن آموزش دهید.
8 –از سیستم های همیشه پیشرفته استفاده کنید
استفاده از سیستمهایی که گاه خوب گاه بد اند در طراحی غرفه ممنوع. در حال حاضر این طور شده که طراحان از سر تنبلی یا کمسوادی، از این سیستم ها برای طراحی غرفه و غرفه آرایی استفاده میکنند. این یک روش خوب است به شرطی که فکر شده باشد و برای غرفه خودتان بومیسازی شده باشد یا اینکه هدف خاصی رو تعقیب کند. سیستمهای پیشساخته تبلیغاتی اغلب برای کسانی است که میخواهند بیش از نظر مخاطب، نظر کارفرما را در ساخت و تجهیز غرفه تامین کنند.
9 –رنگ ، صدا و بو از عوامل تاثیرگذارند در غرفه نمایشگاهی هستند.
فرم، نور، رنگ، بافت، صدا و بو مصالح کار طراح غرفه هستند برای رسیدن به طرح خوب. اگر شکل یک غرفه ارتباطی به کالا نداشته باشند، غرفهها حالتی بیحال پیدا میکنند و اگر خیلی جیغ باشند جلف به نظر می ایند. صدا عامل بسیار مهمی است و به راحتی از غرفههای اطراف به داخل غرفه ما میآید. بو نیز کاربردی مانند صدا دارد که توسط چشم درک نمیشود اما تاثیرش روی انسان بسیار زیاد است.
10 – به ترتیب دیده شدن اشیا و جایگاه قرار گرفتن آنها دقت کنید
قرار دادن اشیا در جای مناسب بسیار حائز اهمیت است. بسیار مهم است که اول چه چیزی دیده شود و کجای مخروط دید چه چیزهایی دیده شود، تمرکزهای نوری در کجاست و کجاها و چه چیزهایی در سایهاند، دور و بر چه اشیایی خلوت و چه اشیایی شلوغ است، هر شی چقدر از زمان خیرگی نگاه را به خود معطوف میکند. اغلب غرفههای به ظاهر زیبا، بدون توجه به این اصول طراحی میشوند و فقط خوشگلاند، اما هدف اصلی غرفهدار را تامین نمیکنند.