در این بخش قصد معرفی متریال ام دی اف را داریم متریالی پرطرفدار که در غرفه سازی بسیار پرکاربرد است وهمانطور که میدانید هر متریال قیمت منحصر به فرد خود را دارد لذا انتخاب متریال مناسب هزینه های غرفه سازی نمایشگاهی شما را تا حدودی کاهش میدهد
متریال های مصرفی در ساخت غرفه های نمایشگاهی
همانطور که میدانید در غرفه سازی نمایشگاهی و اجرای غرفه های طراحی شده از متریال های گوناگونی که هر کدام را در مقاله ای مفصلا شرح دادیم استفاده میشود
1.متریال ام دی اف در غرفه سازی :امدیاف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید میگردد
2.متریال لترون در غرفه سازی نمایشگاهی : نئوپان روکش شده یا روکش ملامینه را در اصطلاح لترون می نامند.
3.متریال نئوپان در غرفه سازی : نئوپان نام تجاری فراوردهای است که از تراشههای چوب ساخته میشود.
متریال ام دی اف چه تاثیری روی غرفه سازی نمایشگاهی شما دارد
امدیاف جزو فراورده های چوبی محسوب میشود. امدیاف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید میگردد و در ساخت و طراحی غرفه مورد استفاده قرار میگیرد . ام دی اف انواع مختلفی دارد از جمله خام و هایگلاس و … .
امدیاف را پس از تولید میتوان روکش نمود. روکشهای تزیینی، علاوه بر زیبایی، به دوام و کاربرد آن در محیط هایی مانند آشپزخانه کمک میکند. روکش ملامینه متداولترین نوع روکش برای امدیاف است که در آن فرایند کاغذ نقشدار آغشته به چسب با فشار و حرارت پرِس برروی تخته چسبانده میشود.
از ام دی اف چه استفاده های مینوان داشت
ساخت کابینت
- پارتیشن بندی فضاهای اداری
- چهارچوب و درب های ساختمانی
- مبلمان
- ساخت آرک ها و ستون های داخل ساختمان
- در ساخت اسباب بازی و …
انواع ام دی اف
ام دي اف نازک در ساخت غرفه نمایشگاهی
اين نوع MDF بطور گسترده در ساخت ديوارپوش هاي MDF ، پوشش هاي متنوع سقف ، صنعت خودرو سازي ، طراحي و توليد تخته هاي منحني، انواع کفپوش، سطح پشتي کابينت ها و کمد ها و همچنين ساخت رويه درب هاي چوبي مورد استفاده قرار مي گيرد و بر اساس استاندارد EN-622-5 در کلاسهاي 1.8mm ٬ 2.5mm ٬ 2.5 – 6mm ٬ 4 – 6mm تقسيم مي شوند .
-
ام دی اف ضخیم
-
بر اساس استاندارد EN-622-5 اين نوع MDF در کلاسهاي 30 – 45mm و 45 – 60 mm وارد بازار مي شوند از آنجا که اين محصولات داراي ضخامت بالايي هستند گزينه مناسبي جهت ماشينکاري بوده و در ساخت رويه هاي نقش دار و ساده ، دکوراتيو، ساخت سازه هاي چوبي و … مورد استفاده قرار مي گيرند .
-
ام دي اف با فرمالدئيد کم
اين نوع MDF به عنوان MDF استاندارد در بازار موجود بوده و موارد استفاده آن صنعت مبلمان و دکوراسيون داخلي و …مي باشد . طبق استاندارد EN-622-1 حداکثر انتشار فرمالدئي در آنهاmg/100gr مي باشد که تاثير زيادي در کاهش خوردگي فلزات نيز خواهد داشت.
-
ام دي اف مقاوم در برابر رطوبت
همانطور که ميدانيد انواع مختلف فيبر بخصوص انواع با ضخامت کمتر از 6mm ، در صورتي که در محيط مرطوب قرار گيرند. ابعادشان تغيير کرده و به اصطلاح باد ميکنند لذا جهت رفع اين مشکل،در پروسه توليد MDF ،با جايگزين نمودن چسب اوره فرمالدئيد توسط يک چسب ضد رطوبت انواع خاصي از MDF توليد مي شودکه پايداري خوبي در برابر رطوبت ( حدودا تا رطوبت 80 درصد ) دارند . انواع ديگري از MDF هاي مقاوم در برابر رطوبت نيز وجود دارند که علاوه بر خواص ذکر شده از استحکام مکانيکي خوبي برخوردار هستند . MDF.HLS)، MDF ) هاي مقاوم در برابر رطوبت در ساخت تجهيزات و مبلمان حمام ٬ دستشوئي ٬ پله ها ٬ کف پوش ها و پنجره ها مورد استفاده قرار مي گيرند .
-
MDF مقاوم در برابر حشرات و قارچها :
اين نوع از MDF حاوي مواد حشره کش و ضد قارچ بوده مورد استفاده آن ساخت کفپوش مي باشد …
-
ام دی اف خام چیست و چه تاثیری در غرفه سازی شما دارد
-
ام دی اف خام یکی از انواع تخته های فیبر می باشد که به روش خشک تولید می شود و پس از تولید برای زیبایی و دوام آن را روکش می کنند. از جمله رایج ترین نوع روکش برای ام دی اف خام روکش ملامینه می باشد.از خصوصیات ام دی اف خام می توان به سطوح صاف و متراکم، قابلیت ماشین خوری و ابزار زنی، قابلیت شکل پذیری، انجام روسازی های گوناگون مثل روکش های چوبی و غیره چوبی، رنگ آمیزی، قیمت مناسب، زیبایی ظاهری وغیره. از کاربرد های ام دی اف استفاده در ساخت مبلمان، ساخت آرک ها و ستون های داخل ساختمان، پارتیشن بندی، در کفش سازی، اسباب بازی و غیره می باشد.
مزایا و معایب ورق های MDF:
مزایا:
قابلیت شکل پذیری و لبه های صاف
محکمتر و سبک تر بودن از چوبهای رشته ای
معایب:
استفاده ازاین محصول اندکی گران خواهد شد.
اگر قصد غرفه سازی در شهرستان و یا تهران برای حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی هستید و دنبال شرکتی با سابقه میگردید که به درخشش هرچه بیشتر غرفه شما و کسب و کارتان کمک کند با کارشناسان ما در یکتا در ارتباط باشید