همواره محصولات تولیدی و صنایع دستی روستایی و عشایری از اهمیت زیادی در صنایع دستی کشور برخوردار بوده است
از این رو یکتا علاقه مند است تا ضمن طراحی غرفه برای شرکت کنندگان در این نمایشگاه با استفاده از عناصر صنایع دستی و عشایری میهمان ایران اقدام به ساخت غرفه نمایشگاهی در این زمینه در شهرستان ارومیه نماید
ماهیت زندگی عشایر که مبتنی بر کوچ می باشد، دورافتاده بودن قلمروهای عشایری کشور، فاصله این قلمروها تا مراکز بزرگ جمعیتی، پایین بودن سطح سواد و تخصص، عدم گسترش زیرساخت ها در قلمروهای عشایر و ... باعث شده تا بخش صنعت نقشی در تولید و اشتغال این جامعه نداشته باشد.
اما این موضوع در زمینه صنایع دستی کاملاً برعکس است. شرایط خاص زندگی اجتماعی و فرهنگی عشایر، اشتغال زنان به امر تولید صنایع دستی از گذشته های دور و ... باعث شده صنایع دستی به عنوان یک بخش مکمل در کنار دامداری نقش مهمی در ایجاد اشتغال زنان داشته باشد.
از جمله مهمترین صنایع دستی این جامعه می توان به محصولات دست بافی چون قالی، قالیچه، گلیم، زیلو، ورنی، جاجیم، خورجین، توبره، چوقا، کلاه، دستکش، جوراب، گیوه و پاپوش، پلاس و ... اشاره کرد.
عشاير کالاهاى گوناگونى توليد مىکنند که مازاد و مصرف خود را براى فروش يا مبادله؛ بازار عرضه مىنمايند. از جمله صنايع دستى عشاير مىتوان به گليم - قالى - خورجين، توبره، چوقا، برک، پلاس و ... اشاره کرد.
خورجين وسيله حمل اسباب و اثاثيه است که بر پشت چهارپايان قرار مىگيرد. توبره کيسهاى است که براى حمل وسايل توسط اشخاص مخصوصاً چوپانها و ساربانها مورد استفاده قرار مىگيرد يا براى تغذيه به گردن دام آويخته مىشود. با تکیه بر این محصولات می توان اقدام به طراحی غرفه نمایشگاهی زیبا و سنتی نمود و از از مین اجزا و محصولات در ساخت غرفه نمایشگاهی استفاده کرد
چوقا يا برک بافتهاى است از خامه پشم گوسفند يا کرک بز که با آن پوشاکى شبيه پالتو دوخته مىشود و پلاس بافتهاى است از موى بز بهصورت مستطيل بلند و کم عرض که از کنارهها بههم دوخته مىشوند و قطعات بزرگى بهوجود مىآورند که بسيار چادر عشايرى است و با طناب و چوبها و تيرکها و ميخهاى کوچک و بزرگ برپا مىشود.